Video: Messi me një mesazh emotiv për Neymar

Ylli i Barcelonës Leo Messi ka dërguar  një mesazh emotiv  për shokun e tij Neymar i cili u largua nga “Camp Nou” verën e kaluar.

Në video Messi pranoi se atij po i mungonte shumë Neymar dhe i dëshiroi atij gjitha të mirat.

“Ney këtu po na mungon shumë… Si gjithmonë të dëshiroj gjitha të mirat kudo që të jesh,jam i sigurtë se fatet do të na kryqzoj përsëri jashtë fushe ose brenda sa”. “Ki kujdes” u shpreh Messi në videon e tij.

Nuk kaloi shumë kohë dhe Neymar ja ktheu “Faleminderit vëlla Për mua ti je një idol dhe gjithashtu shok i shkëlqyer”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here