Gjyqtari Mark Clattenburg ndalon ndeshjen gjatë ezanit! (VIDEO)

Gjyqtari i njohur anglez Mark Clattenburg, i cili ka referuar në Premier League, për momentin po referon ndeshje në Arabinë Saudite.

Dje ai e ka referuar në ndeshjen mes Al Feih dhe Al Fateh.

Në fillimin e shtesës në ndeshje është ndëgjuar ezani i xhamisë dhe gjyqtari e ka ndaluar lojën.

Në vendet muslimane gjatë kohës së ezanit ndeshjet ndalojnë deri në momentin e mbarimit të ezanit dhe duket se anglezi është mësuar me rregullat e tilla.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here