Skandal në Angli: Futbollisti i Premier League filmohet duke bërë seks

Një futbollist i martuar i Premier League pretendohet se është filmuar në një video me dy femra, dhe asnjëra nuk është gruaja e tij, duke kryer marrëdhënie seksuale.

Kjo video është shpërndarë nga tifozët në Whatsapp.

Gjithsesi, klubi i lojtarit e ka mohuar faktin se ai është pjesë e videos, e cila zgjat për një minutë.

Futbollisti nuk mund të përmendet për arsye ligjore.

Tifozët e kanë shpërndarë në mënyrë masive videon në rrjetet sociale, kryesisht në Whatsapp.

Ylli akoma nuk ka komentuar mbi videon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here