Chelsea-Liverpool (LIVE)

Chelsea dhe Liverpool do të përballen në gjiron e shtatë të Premier League me fillim prej orës 18:30.

Ndeshjen live në HD munda ta shikoni këtu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here