ZYRTARE: Anulohet lufta Joshua – Miller, arsyeja e çuditshme

Lufta e shumëpritur mes Anthony Joshua dhe Jarrell Miller, nuk do të ndodh.

VADA ka gjetur parregullsi në një test të bërë së fundi, dhe Millerit i është refuzuar licenca nga Komisioni Shtetëror i Atletikës së Nju Jorkut si rezultat i kësaj.

Kjo do të thotë se  Joshua tani duhet të gjejë një kundërshtar të ri për debutimin e tij në SHBA në Madison Square më 1 qershor.

Miller është ende duke pritur rezultatin e modelit B, i cili mund t’i kthej licencën e tij, por situata duket e pamundur të zgjidhet shpejt, dhe Joshua duhet kërkuar një kundërshtar tjetër për luftën e 1 majit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here