Diletta përsëri në shënjestrën e hakerave: Publikohen fotografi private të saj (FOTO)

Gazetarja atraktive e DAZN dhe Sky Sport Diletta Leotta është përsëri viktimë e sulmeve nga hakerat.

Disa vite më parë hakerat kishin arritur që të publikojnë fotografi eksplicite të saj dhe duket se Diletta nuk e ka marrë mësimin.

“Kjo që ka ndodhur është shumë serioze. Diletta është sulmuar përsëri nga hakerat dhe janë publikuar fotografi të vjetra të saj. Për momentin  një numër i madh i njerëzve janë duke i shpërndarë ato”, ka shkruar Sky Sport Italia, shtëpia mediatike ku punon Diletta.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here