Duhet të tërhiqet nga UFC për shkak të gjoksit të madh!

Lindsey Pelas mundësja e UFC, është e detyruar të largohet nga ky sport për shkak të gjoksit të madh.

Pelas e cila u bë yll mbrenda natës për shkak të pamjes së saj në ring, ka dhimbje të mëdha në kurriz. Është konstatuar se të njejtat vijnë nga gjoksi i saj dhe se do të duhet të tërhiqet nga ringu.

26 vjeçarja e cila ishte ish modele e Playboy deklaroi për mediumet se gjoksi i saj peshonte rreth 10 kilogram.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here