Foto: Nike përgatit revolucion, shikojini këto doreza

Nike përgatit revolucion.

Portjeri i Romës Alison, si dhe ai i Stocke Jack Butland në stërvitje kanë pasur doreza që mund të bëjnë revolucion sa i përket fushës së porjterëve.

Ato bijnë në sy sepse nuk kanë ngjyrë dhe vija, ngjajnë më shumë si doreza bore sesa doreza portjerësh.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here