Kroatët që shkaktuan incidentin, rrezikojnë burgimin

Janë arrestuar gjashtë Kroatët që morën pjesë në përleshjen para dy ditësh në derbin ndërmjet Partizanit dhe Crvena Zvezdës.

Për shkak të shkaktimit të përleshjes kundër tyre është ngritur padi, ku do të vendoset se a do të dënohen apo do të kthehen në Kroaci.

Ivan Mishkoviç,Stjepan,Mihajloviç,Hrvoje Brakoviç,Jakov Podrug,Ante Frih dhe Damir Tovariç morrën pjesë në përleshjen ku sulmuan nën tifo grupin Alkatraz.

Për veprën që janë paditur rrezikojnë burgim deri në 12 vjet sepse bëhet fjalë për grup të organizuar.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here