Nuk do të ketë më vajza në Formula 1?

Liberty Media, pronarja e re e Formula 1, por mendon seriozisht largimin e vajzave, që janë të pranishme në startin e garave dhe në podium.

Ky vendim mund të hyjë në fuqi që nga sezoni i ardhshëm, ai i 2018-ës, duke bërë që të thyhet binomi femra dhe motorë, në këtë sport.

Kështu, të gjithë të pasionuarit pas garave me makina, nuk do të kenë më mundësi të shohin vajzat e bukura, me taka të larta dhe veshje provokuese, gjatë garave në cirkuitet e Formulës.

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here