Neymar humb gjyqin!

Ylli i PSG Neymar ka humbur gjyqin kundër një mjekut.

Neymar është i detyruar të paguaj dënim prej 3900 eurove ndaj mjekut Herbert Kramer dhe stafit të tij i cili para gjashtë viteve ka udhëhequr seancën e lindjes së djalit të Neymar Davik Luka.

Ylli i PSG atëkohë ishte lojtar i Santos, kurse para lindjes së djalit të tij Neymar kishte kërkuar që spitali privat të ishte i mbyllur gjatë kohës që djali i tij do të lindte.

Davidi kishte lindur para kohe kurse mjeku konfirmoi se Neymar ka pasur marrëveshje me të për mbylljen e spitalit.

Nga ana tjetër babai i Neymar ka thënë se nuk është bërë një marrëveshje e tillë.

Në fund kjo punë ka përfunduar në gjyq i cili është fituar nga mjeku.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here