Kosova do të ndërtojë një superstadium!

Federata e Futbollit të Kosovës ka bërë të ditur se në Prizren do të ndërtojë një superstadium. 

Kapaciteti i stadiumit të ri do të jetë 20000 ulëse, kurse ndërtimi do të kushtojë 30 milion euro. Stadiumi në Prizren do të jetë njëri prej stadiumeve që do të ndërtohen vitet në vijim.

Kosova është anëtare e FIFA-S dhe UEFA-s nga viti 2016.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here