Conte: Gjithmonë do ta kujtojë Costan pozitivisht!

Antonio Conte ka insistuar se marrëdhëniet me Diego Costan gjithmonë do ti kujtojë si të mira, pavarësisht ikjes së papritur të sulmuesit nga Chelsea.

Costa ishte zyrtarisht një lojtar i Atletikos natën e vitit të ri por kthimi i tij në Madrid u paralajmërua qysh në Shtator.

Conte deklaroi se ne kemi luftuar dhe fituar së bashku kështu që gjithmonë do ta kem një mendim pozitiv per të

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here