Kjo bukuroshe sexy është krenaria e atletikës së Barcelonës

Barcelona nuk është e njohur vetëm për futbollistët e mirë, basketbollistët dhe hendbollistët. Barcelona ka edhe klubin e atletikës me të cilin mund të lavdërohet kudo që garon.

E gjithë kjo fal Annimarik Konte, e cila me pamjen e saj atraktive bënë që atletika në Barcelonë të jetë në qendër të vëmendjes.

In middle of Manhattan… #CentralPark #NYC #NewYork #boat #lake #Manhattan

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

Ajo është e specializuar në gara me pengesa, gjithashtu ajo punon edhe si gazetare sportive.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here