Neymar në “sanduiç” të nxehtë!

Gjatë pushimit në kampionatin francez, Neymar u dislokua nga Parisi në vendlindje-Brazil.

Vajza gjysmë të zhveshura, diell dhe plazh… E qartë për një multimilioner si Neymar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here