Objektivit të Liverpool mund ti rritet klauzola!

Sporting Lisbona do të rrisë klauzolën për futbollistin e saj të kërkuar Gelson Martins në 100 milionë euro, raporton “Record”

Martins tek Liverpool shihet si zëvëndësuesi ideal për Coutinho i cili duket shumë pranë kalimit tek Barcelona.

Gelson Martins ka kaluar një sezon të jashtëzakonshëm me Sporting Lisbona dhe presidenti Bruno de Carvalho po mendon ti rrisë klauzolën nga 60 në 100 milionë euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here