“Mavropanos do të jetë një sukses i Arsenalit”

Stathis Tavlaridis ish lojtar i Arsenalit tha se Mavropanos shumë shpejtë do të rivalizojë për një vend në skuadrën e parë.

“Ai është një lojtar i ri me një të ardhme shumë të mirë” tha Tavlaridis. Por gjëja më e rëndësishme është që lojtari të ketë një karakter të mirë dhe të jetë i përulur nëse do të ndërtosh një karrierë të gjatë.

Mavropanos i ka të gjitha aftësitë për tu bërë një lojtar i madh. Jam i sigurt që ai do tja dalë të luajë për skuadrën e parë pasi që ai e ka karakterin dhe kualitetin për këtë gjë.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here