Ishulli i mbushur me skandale: Trajneri Anglez pranon se ka dhunuar lojtarët

Ish trajneri anglez Barry Benell  i cili punonte me grupmoshat e reja, sot ka shokuar publikun.

Kundër Benell janë ngritur 55 padi nga të cilat 42 për ngacmim seksual, 11-të për dhunim  dhe 11-të për dhunim të fëmijëve të moshës 8-të dhe 15-të vjeçare.

Skandali fitoi edhe më shumë vëmendje kur ish lojtari i Sheffield Andy Woordward.

Jeta ime ishte e shkatërruar deri në 43 vjet. Por sa ka si unë?

“Po flasim për shumë fëmijë të cilët janë abuzuar nga Barry Benell, të cilët tani janë të rritur dhe mesiguri jetojnë me pasiguri në vete. Dua ti jap forcë atyre. E di si është të jesh si ata”, ka thëne Andy Woodward.

Benell në vitin 1998 u dënuar me nëntë vite burgim pasi pranoi fajin për 23 akuza, kurse në vitin 2016-të ai përsëri u burgos për akuza të reja.

Gjykimi pritet të fillojë së shpejti dhe do të zgjasë tetë javë.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here