Ishte lojtari i ndeshjes-fitoi internet në celularë

Lojtari i ndeshjes Hlompho Kekana fitoi 5 gb internet celularë. 

Në rrjetet sociale filluan talljet për futbollistin dhe filluan të publikohen dhurata tjera edhe më të çudtishme se kjo.

Për shembull në Zimbabwe lojtarit të ndeshjes i janë dhuruar 24 birra, kurse në Ganë lojtari i ndeshjes ka fituar papuçe.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here