Mourinho kritikon qëndrimin e gjatë të Wenger tek Arsenal

Jose Mourinho e komentoi qëndrimin e gjatë të Arsene Wenger tek Arsenal duke thënë se ai e preferon ndërrimin e klubeve më shpesh.

Ai ka thënë se ndërron klubet pasi që ai i bën ato skuadra të fitojnë tituj dhe pastaj të fillojnë një kapitull të ri me trajner të ri.

Mourinho është 54 vjeçar dhe gjatë karrierës së tij ai kurrë nuk ka qëndruar më shumë se 3 vite me një klub dhe kjo ndoshta është formula e suksesit të tij duke marrë parasysh që në vitin 2004 e bëri kampione europe skuadrën e Portos kur askush nuk e mendonte një gjë të tillë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here