Guardiola dhe Kane më të mirët e Premier League në dhjetor

Premier League ka bërë zgjedhjen e lojtarit dhe trajnerit më të mirë gjatë muajit dhjetor. Ky muaj ishte i jashtëzakonshëm me plot surpriza dhe ndeshje fantastike siç e ka karaktezuar gjithmonë Premier Leaguen angleze.

Dy gjëra gjatë këtij sezoni mbeten të pandryshuara: Dominimi i Manchester City dhe vazhdimi i shënimit të golave nga ana e Harry Kane të cilët u shpërblen gjegjësisht me çmimin e trajnerit më të mirë dhe lojtarit më të mirë.

Këto suksese nuk kaluan pa u vënë re nga ana e drejtuesve të Premier Leagues, të cilët i shpërblyen për këto arritje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here