Altidore i përgjigjet Donald Trumpit!

Futbollisti i kombëtares amerikane iu përgjigjë komenteve kontraverse të Donald Trump me një foto ku ishin Altidore, P.K Subban dhe Usain Bolt.

Jozy Altidore ju përgjigjë Donald Trumpit për shkak se ai ofendoi njerëzit e Afrikës, Haitit dhe El Salvadorit.

Trump, gjatë negociatave për emigracionin, është raportuar se i ka thënë njerëzve të shtetve të përmendura “Njerëz të ndyrë”.

Komentet e presidentit të SHBA-së shkaktuan një irritim dhe racizëm në gjithë botën, por zoti Trump prapë deklaroi se ai nuk do të pranonte më njerëz nga vendet e tjera dhe e përmendi rastin e Norvegjisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here