Chelsea mund të dënohet me 1 vit largim nga merkato!

Chelsea mund të penalizohet me ndalim të blerjeve të lojtarëve të rinj për 1 vit kalendarik për shkak të dyshimeve për blerje jo të rregullta të lojtarëve, raporton The Guardian.

“Blutë” mendohet se kanë thyer rregullat me lojtarët e rinj dhe janë duke u rishikuar plot 25 transferime të bëra.

Arritja e Bertrand Traore në 2014 është njëri njëri ndër rastet që po hetohet.

Nëse provohet diçka e tillë ateherë Chelsea mund të penalizohet njejtë sikur Barcelona, Real Madrid dhe Atletico Madrid që janë dënuar viteve të fundit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here