Paige Spiranac, golfistja seksi që ndezi polemikat

Caktimi i Paige Spiranac për të prezantuar lojtarët pjesëmarrës në turneun e golfit “Dubai Dessert Classic” ka ngjallur polemika të shumta.

Spiranac është golfiste profesioniste dhe një “yll” në Instagram, por asnjëherë nuk ka marrë pjesë në turnetë madhorë të këtij sporti.

Ajo kritikohet se është përzgjedhur për ta kryer këtë detyrë jo për meritat sportive, por sepse ka mbi 1 milion ndjekës në Instagram.
Gjatë 40 viteve të fundit, prezantimi i turneve të rëndësishëm bëhej nga Ivor Robson, por ai utërhoq, duke ia lënë vendin Paige Spiranac, vendim ky u kundërshtuar me forcë nga shumë sektorë të golfit botëror.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here