Pellegri shpjegon transferimin tek Monaco!

Talenti italian ka shpjeguar se klubi i të rinjëve të Monacos e kanë kërkuar me ngulm duke e këshilluar atë që ta zgjedhë Monacon para ndonjë ekipi tjetër të madh.

Monaco raportohet se ka shpenzuar plot 25 milionë euro për italianin e transferuar nga Genova.

Sulmuesi i cili flitej shumë për një transferim të mundshëm tek skuadrat si Juventus, Chelsea, Arsenal dhe Manchester United zgjodhi principatën për ta vazhduar karrerën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here