Ajo është fanse e CSKA dhe shpesh i ndjek ndeshjet gjysëm e zhveshur! (FOTO)

Tanya nuk e fsheh dashurinë për CSKA dhe e shpreh atë në një mënyrë të çuditshme.

Tanya fotografohet saherë që luan CSKA ndeshjet e saja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here