Spektakël filmik-Dokumentari për Juventusin nga „Netflix“ është gati! (VIDEO)

Netflix ka mbaruar me gjirimin e dokumentarit për Juventus. Dokumentari do të jetë i ndarë në tri pjesë nga 40 minuta, ai ka filluar të transmetohet në Netflix.

“Kompanija “Netflix” dëshironte që të bënte një dokumentarë për ndonjë klub futbollistik dhe pikërisht storja jonë ju duk më interesante. Për këtë shkak ne i lejuam atyre akces në klubin tonë. Është inçizuar nga gushti deri në mesin e dhjetorit. Stafi i “Netflix” ka qenë me neve bashk në stërvitje, në ndeshjet si mysafir dhe në parapërgatitjet e ndeshjeve aty ku gatise askush nuk ka akces”.

“Në dokumentarë janë shfaqur bisedat mes futbollistëve. I shohim ata se si shkojnë në shtëpi, si i çojnë fëmijët në shkollë, shkojnë për shopping me gratë dhe të dashurat e tyre”, ka zbuluar drejtori fiananciar i Juventusit, Federico Palombo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here