Katari mbetet pa Botërorin e 2022, Anglia dhe Amerika favorite për organizimin e tij?

Pati shumë ankesa, kur u vendos që botërori i 2022 të mbahet në Katar.

Sipas mediave gjermane Katari mund ta humbasë organizimin e botërorit në vitin 2022.

E gjitha kjo për shkak të marrëdhënieve të përkeqsuara mes Katarit dhe Arabisë Saudite. Arabia Saudite ka bërë bllokadë ekonomike ndaj Katarit dhe mbetet ta shohim se a do të arrijë Katari në kohë ti ndërtojë stadiumet për botërorin e 2022.

Për momentin SHBA-t dhe Anglija përmenden si vendet që janë të interesuara për organizimin e botërorit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here