Manchester United rri në pritje deri sa Barca përgatitë kontratën për Umtiti!

Barcelona ka arritur një marrëveshje për të rinovuar kontratën me Samuel Umtitin por akoma nuk kanë nënshkruar dhe kjo gjë i jep mundësinë Manchester United që të tentojë një lëvizje të guximshme.

Kontrata aktuale e mbrojtësit francez skadon më 2021 por problemi qëndronte tek klazuola në kontratë që ishte vetëm 60 milionë euro, shumë e cila mund të paguhet shumë lehtë nga një skuadër si Manchester United.

Samuel Umtiti gjithashtu ka kërkuar edhe një rritje të ndjeshme të pagës gjë e cila duket se do të plotësohet nga Barcelona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here