Bora mund të anulojë disa ndeshje në Premier League

Bora dhe i ftohti po krijojnë probleme në Britaninë e madhe, kurse mediat bëjnë të ditur se mund të anulohen disa ndeshje në gjiron e 29. të Premier League.

Problemin më të madh e ka skuadra e West Ham e cila duhet të udhëtojë deri në Wales për tu përballur me Swansea. Në Southhampton bora ende nuk është shkrirë dhe mund të anulohet ndeshja.

Për këtë shkak janë anuluar disa ndeshje në Ligën e parë dhe të dytë angleze, si dhe disa ndeshje në Skoci dhe Wales.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here