Fanellat e Adidas për Botërorin e Rusisë janë kryevepër (FOTO)

Përfaqësuesja e Argjentinës,Rusisë, Meksikës, Kolumbisë, Gjermanisë, Bellgjikës, Suedisë, Spanjës dhe Japonisë, në Botërorin e Rusisë do të mbajnë fanellat e brendit sportiv Adidas.

Brendi sportiv Adidas sot ka prezantuar variantin e tretë të fanellave të përfaqësueseve.

Me kombinimin e stilit të viteve të 80-ta dhe 90-ta, Adidas ka arritur ta bashkojë klasiken dhe modernen në një fanellë të shkëlqyeshme.

Fanella më e bukur sipas nesh është ajo e Gjermanisë, cila është sipas jush?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here