Messi dhe Neymar nën shënjestrën e ISIS në Botërorin e Rusisë!

Organizata teroriste ISIS, ka kërcënuar me sulme në Botërorin e Rusisë 2018. 

ISIS ka paralajmëruar se do të derdhet xhak në Botërorin e Rusisë.

Në shënjestrën e ISIS këtë rradhë janë Lionel Messi dhe Neymar.

Messi dhe Neymar janë në fotografitë e ISIS-it duke u ekzekutuar.

“Nuk do të keni siguri derisa nuk do bëheni të gjithë musliman.”

Përfaqësuesit e federatës së Argjentinës ditëve të kaluara kanë biseduar me organizatorët rus rreth sigurisë gjatë Botërorit.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here