FOTO: Ora speciale prej 4250 eurove për gjyqtarët e Botërorit

Botërori po afron, kurse është bërë e ditur se çfarë ora do të përdorin arbitrat gjatë ndeshjeve.

Arbitrat në Rusi do të mbajnë ora të markës Hublot të cilat janë të bëra speciale për teknologjinë VAR.

Përveç që do të përdoren në Botëror, këto ora do të lëshohen në shitje me çmim prej 4250 eurove. Ato do të punojnë në sistemin operativ  “Vear OS” dhe do të mund të lidhen me wifi.

Kuptohet modelet për shitje nuk do të kenë të instaluar sistemin VAR.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here