VIDEO: Shikojeni stërvitjen e parë të Bolt me Borussia Dortmund

Njeriu më i shpejtë në botë, Usain Bolt sot ka kryer stërvitjen e tij të parë me skuadrën e Borussia Dortmund.

Bolt asnjëherë  nuk e ka fshehur dashurinë e tij për futbollin dhe pas tërheqjes nga atletika ka fituar shansin të stërvitet me skuadrën e Dortmund.

Bolt sot ka kryer stërvitjen e tij të parë me “Milionerët”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here