Wesley Sneijder shpëton Milanin me Bitcoin

Mediat italiane me muaj të tërë po shkruajnë se Milan është në krizë financiare.

Pronari i Milanit ka një borxh prej 370 milionë eurove ndaj fondit amerikan “Eliot”.

Por sot ka ardhur një lajm interesant. Fondi “Eliot” do të pranojë kriptovaluta për shlyerjen e borxhit të Milanit ndaj tyre. Edhe më interesantë është fakti se njëri nga pronarët e fondit është Wesley Sneijder.

Eliot ka ofruar mundësinë e shlyerjes së borxhit me Bitcoin dhe një pjesë të akcioneve të klubit.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here