Aksident i frikshëm në Bahrain: Raikkonen ka lënduar mekanikun me makinën e tij (VIDEO)

Mekaniku i Ferrarit ka marrë një lëndim të rëndë në këmbën e tij, pasiqë Kimi Raikkonen e ka shkelur atë me makinën e tij.

Finlandezi ka marrë sinjal se makina është gati për të dalur nga boxi, por njëri nga mekanikët ka vërejtur se njëra gomë e makinës nuk ka qenë në rregull dhe pastaj ka ndodhur aksident i frikshëm.

Mekaniku nuk ka arritur të largohet dhe Raikkonen e ka shkelur atë.

Raikkonen e ka ndaluar menjëherë makinën e tij, ai ka qenë i tronditur gjatë garës dhe nuk ka mundur ta vazhdojë garën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here