E luajti Romën gabimisht për ta mposhtur Barcelonën, fiton një shumë të madhe parash!

Ndodhi me një të apasionuar pas skedinave, që fitorja e Romës me BarcelonënChampions e bëri milioner. Në fakt, personi fatlum, që ka preferuar të mbetet anonim, vendosi gabimisht për fitoren e Romës, pra 1, ndërkohë që mendonte se ndeshja do të luhej në Barcelonë dhe do të fitonin katalanët.

Por ky gabim e bëri të pasur sepse fitoi plot 52 623 dollarë me vetëm vetëm 1000 të shpenzuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here