Kishte të drejtë Buffon apo jo? Flet shefi i Arbitrave Italian

Shefi i Arbitrave në Itali ka një deklarat interesante sa i perket rastit te Buffon në ndeshjen kundër Real Madrid.

 

Bufon është përjashtuar me karton të kuq për protestën e tepruar ndaj Oliver pas penalltisë së akorduar nga arbitri.

Marcello Nicchi pretendon se Buffon ishte fajtor dhe se Michael Oliver kishte të drejtë që e perjashtoi nga loja.

Duhet të respektoj të tjerët, Buffon është një kampion i madh dhe ka një karierë te madhe gjithsesi, duhet të jesh i kujdesshëm me deklaratat e tua. Ka gjithmonë fëmijë që po të shohin.

Nëse do të kishte ndodhur në Itali? Do të kisha mbrojtur arbitrin. Ata nuk mund të kërcënohen.
Ka trupa të autorizuar që merren me atë që ndodh brenda fushës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here