Mo Salah: E kisha ndërruar “Këpucen e Artë” për trofuen e Ligës së Kampioneve

 

Salah në këtë sezonë ka shenuar 40 gola dhe është në garë për “Këpucën e Artë” por Egjiptiani thot qe e kisha zëvëndësuar atë me Ligën e Kampioneve.

E bukur është ndjenja kur ju shënoni shum gola dhe ndihmoni ekipin, nuk mundë të gënjej kam dëshir ta fitoj “Këpucën e Artë” por nëse do të zgjedhja ndërmjet këtij shperblimi dhe Ligës Kampioneve defintivisht do ta zgjedhja kët trofe elitar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here