CIES, renditja e futbollistëve më besnikë “AKTIVË”

CIES:Observatori ndërkombëtar i futbollit ka publikuar një klasifikim mbi futbollustët AKTIVË më besnikë dhe Gigi Buffon kryeson listën.

 

GIGI BUFFON – Juventus, 17 vite
Sergio Pellissier – Chievo 16.5 vite
Andres Iniesta – Barcelona 16 vite
Roman Weidenfeller – Dortmund, 16 vite
Leon Britton – Swansea, 15.5 vite
Laurent Pionner – Montpellier, 15.5 vite
Daniele De Rossi – Roma, 15.5 vite
Xabi Prieto – Real Sociedad, 15 vite
David Gracia – Las Palmas, 15 vite
Loic Perrin – St. Etienne, 15 vite
Julian Speroni – Crystal Palace, 14 vite
Lionel Messi – Barcelona, 14 vite
Alexander Meier – Frankfurt, 14 vite
Sergio Ramos – Real Madrid, 13 vite
Giorgio Chiellini – Juventus 13 anni
Francesco Magnanelli – Sassuolo, 13 vite

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here