UEFA gjobit 4 klube për “Fair-Play Financiar” mes tyre një klub shqipëtarë

UEFA ka gjobitur financiarisht katër klube europiane:

 

Tiranën (Shqipëri), Vojvodina (Serbi), Irtysh (Kazakistan) dhe Sion (Zvicër)

Tirana dhe Vojvodina do të gjobiten me nga 215.000 euro, kurse Irtysh (Kazakistan) me 440.000 euro ndërsa Sion me 235.000

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here