AFC Bournemouth-Manchester United (LIVE)

Në këto momente ka filluar ndeshja  mes Bourtnemouth dhe Manchester United.

Ndeshjen live në HD mund ta shikoni këtu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here