Nojer gati për lojën kthyese ndaj Realit

Nojer në luftë me kohën, stafi mjekësor shpresojnë që ai mund të luajë në lojën kthyese ndaj Realit.

 

Por dje, shumë persona ishin dëshmitarë teksa Nojer stërvitej në ngarkesë të plotë stërvitore. Hjenkes pati deklaruar se portieri e kishte kaluar plotësisht dëmtimin dhe do të jetë i gatshëm në fund të muajit prill. A do të luaj ndaj Realit? Kjo ngelet për t’u parë, por me gjasa në lojën kthyese.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here