Mbrojtësi ndëshkohet me të verdhë pasi kishte veshur “fanellën e gabuar” (video)

Felipe, mbrojtësi brazilian i Dragonjve, është futur në fushë pas pushimit ashtu edhe “Tiquinho” Soares, diçka që arbitri e kuptoi vetëm në minutën e 54’. Dhe pastaj, ai ka ndëshkuar Felipe me karton të verdhë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here