Kryesia e Milanit sot do të dalë para UEFA-s: Dënim do të ketë, te Milani shpresojnë në dënim të lehtë!

Dënim do të ketë sigurtë, por te Milani shpresojnë për dënim të lehtë.

Kryesia e Milanit sot do të dalë para UEFA-s, kontrata e tyre e re është refuzuar dhe për shkak të borxhit të klubit i cili është i madh, Rosonjerët do të dënohen nga UEFA.

Por te Milani shpresojnë se do të dënohen me të holla dhe jo dënim për transferimin e lojtarëve.

Pronari i klubit Li, ende është optimist rreth projektit, por tifozët nuk besojnë më te ai.

Nëse borxhi prej 300 milionë eurove nuk do të shlyhet atëherë kinezët do ta humbasin klubin.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here