E PABESUESHME: Treni kalon në fushë gjatë zhvillimit të ndeshjes! (VIDEO)

Në ndeshjet futbollistike shohim ndodhi të çuditshme, por kjo është njëra nga më interesantet që keni parë.

Në sllovaki hekurudha e trenit është pranë fushës së futbollit dhe shpesh kalon ndonjë tren gjatë zhvillimit të ndeshjeve.

Gjatë kalimit të trenit, ndeshja nuk ndërpritet as për një moment.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here