KY ËSHTË BALLKANI: Kanë ndërtuar bulevard i cili kalon në tribunën e stadiumit! (FOTO)

Nga Bullgaria kanë ardhur fotografi dhe video qesharake nga stadiumi i Spartak Varna. 

Autoritetet lokale kanë ndërtuar një bulevard që kalon në tribunën e stadiumit.

Në Ballkan gjthëçka është e mundshme.

Videon dhe insertin e plotë mund ta shikoni këtu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here