Legjenda e Inter: Juventus fitoi me meritë Icardi s’duhej zëvendësuar

Humbja e Inter-it nuk erdhi për faj të arbitrit. Kemi luajtur shumë mirë, por më pas nuk kemi mundur të bënim asgjë. Nuk ka qenë një vjedhje kanë fituar me meritë dhe kartoni i kuq për Vecino ka qenë vendimi i drejtë.

Ky është mendimi i legjendës së Inter, Sandro Mazzola

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here