Spalletti rinovon deri më 2021, edhe pse Interi mbetet jashtë Champions-it

Interi do të vazhdojë me trajnerin toskan, sepse kërkon vazhdimësi të projektit teknik, pasi ka ndryshuar deri në 11 trajnerë pas “tripletës”.

Tani besohet te një projekt, që është afatshkurtër dhe afatmesëm, për një klub që në vitin 2017 ka një qarkullim prej 31 miliardë euro. Me këtë në mendje, Liga e Kampionëve është shumë e rëndësishme, por jo vendimtare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here