Pique: Prap e ndau Spanjën shikoni veprimin e tij

Barcelona dhe Real Madrid mbrëm u ndeshën në një El Clasico kontraverze me rezultat 2-2.

Real Madrid nuk e bëri koridorin e nderit për kampionin e Ligë së Spanjës por Pike kishte një ide tjetër që ta angazhoj stafin e Barcelonës ta bëj koridorin ne vend të Realit theksoi Pike.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here